РУС | УКР | EN | DE
Початок
Товариство
Притулок
Ваш внесок
Бібліотека
Наші підопічні
Форум



Автор Тема: Перевести текст на анг.язык  (Прочитано 2102 раз)  Share 

Йа Олько

  • Повідомлень: 1818
  • 8-063-356-00-30
    • Перегляд профілю
Перевести текст на анг.язык
« : Березня 13, 2014, 03:10:49 pm »
Девушки!
Я верю, что среди нас найдутся филологи или просто знатоки английского, которые смогут быстро перевести маленький текст (в три абзаца) про приют и котиков, он мне очень-очень нужен для размещения на сайте Украинской биржи благотворительности
Вот и текст:
Нагодуй вусатого
Котячий притулок Київського товариства захисту тварин просить допомогти забезпечити кормом своїх вусатих підопічних! Завдяки повноцінному та якісному харчуванню тварини будуть здоровішими, і це допоможе їм якнайшвидше знайти новий дім. Нормальне харчування дозволить зменшити захворюваність котів, що з'являється через неякісну їжу. Крім того, це зменшить витрати на ліки для Мурчиків.


Все тут просто, без розкоші. Створений 2000 року на місці занедбаного корівника, притулок зовні зберіг побут українського села - через брак коштів та відсутність комунікацій. Опалюють приміщення і готують їжу на дровах. У притулку сьогодні утримується близько 200 кішок. Ці милі створіння - жертви людської байдужості, а часто і жорстокості. Тримільйонне місто відріклося від них, викинуло як непотріб. І спокутувати свій гріх не бажає.

Тут усе піддається суворій економії, адже сподіватися на суттєву допомогу, як показує життя, не доводиться. Окрім їжі для тварин потрібно сплатити за світло, воду, пальне, своєчасно видати зарплату робітникам, оплатити ветеринарні послуги тощо. Звичайно, кішки в притулку не голодують, але й говорити про якісь системні закупівлі якісного корму теж не можна. Часто доводиться користуватися дешевими кормами або прострочкою з магазинів. А коти, які живуть у притулку, зазвичай немолоді або хворі. І для них дуже важливим є правильне і якісне харчування. Воно допомогло б відновити імунітет, уникнути проблем зі здоров'ям і отримати шанс знайти сім'ю. Адже так рідко люди беруть у дім хвору тварину!

На жаль, у Київського товариства захисту тварин немає коштів на закупівлю дорогих якісних кормів, які стали б важливою частиною реабілітації братів наших менших.
live fast - die yuong

Манул

  • Повідомлень: 2641
    • Перегляд профілю
Re: Перевести текст на анг.язык
« Reply #1 : Березня 13, 2014, 05:20:33 pm »
могу попросить маму, но это не будет быстро. скинь мне текст в фб сообщения, я ей перекину.

Манул

  • Повідомлень: 2641
    • Перегляд профілю
Re: Перевести текст на анг.язык
« Reply #2 : Березня 13, 2014, 05:23:01 pm »
только на русском кинь, мама укр плохо знает