SMF - Just Installed!
мені здається, що було б розумним розрекламувати сам притулок аби люди, що небайдужі до тварин змогли їм допомогти, а також спробувати запровадити систему опікунства, коли одина людина бере на себе обов"язок слідкувати за однією або більшою кількістю тварин. можливо тоді, хоча б якась частка тварин буде отримувати необхідний догляд. дуже боляче дивитись, коли собаки гиркають одна на одну за право бути почуханими за вушком.
вони заслуговують більшого
мені здається, що було б розумним розрекламувати сам притулок аби люди, що небайдужі до тварин змогли їм допомогти
а також спробувати запровадити систему опікунства, коли одина людина бере на себе обов"язок слідкувати за однією або більшою кількістю тварин. можливо тоді, хоча б якась частка тварин буде отримувати необхідний догляд. дуже боляче дивитись, коли собаки гиркають одна на одну за право бути почуханими за вушком.
можна поставити під сумнів необхідність і користь від існування подібних закладів.
и я с удовольствием приду на встречу, если вы не намерены меня там растерзать, конечно.
я никогда и нигде не видела рекламы или упоминаний о вашем приюте.
хочу спросить как обеспечивается ветпомощь? я бы занялась собакой с проблемной кожей. есть ли какой-то ветеренар, который бывает в приюте или которого можно вызвать (за деньги естественно). и я с удовольствием приду на встречу, если вы не намерены меня там растерзать, конечно.
А по поводу прийти на встречу, может вы могли бы нам в пятницу помочь по рекламировать приют на ярмарке?