РУС | УКР | EN | DE
Початок
Товариство
Притулок
Ваш внесок
Бібліотека
Наші підопічні
Форум



Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - RAM

Сторінок: [1] 2 3
1
Архів / Сено для приюта - надо?
« : Вересня 29, 2010, 12:13:48 pm »
     Martish 

    Ира
E-mail:     martisho@yandex.ua
По сену.
С высокой долей вероятности могу договориться на работе о "благотворительной помощи сеном". Количество достаточно большое, так что возможно респределить многим приютам, НО на условиях самовывоза из Полтавской или Винницкой областей (остальные области еще дальше от Киева).
Насколько в этом есть смысл?

http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=8&t=18764

2
Архів / выкинули диван и кресла
« : Червня 06, 2010, 10:02:25 pm »
http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=8&t=14754

пишу тут в связи с срочностью - мебель увезут.

возвращаюсь сегодня вечером домой. вижу: на мусорке под подъездом стоит диван и кресла (1 или 2). мебель не 100-летняя, лет до 10. думаю, в приют бы какой очень пригодилась. если кто сможет вывезти - было б круто. но, боюсь, завтра его мусорка заберёт. хотя и не факт. там мебель собранная - сложно так взять и вывезти.

если вдург оперативно найдётся машина и приют, которому нужна мебель - звякните мне, я спущусь и проверю, есть ли она, мебель, там ещё..

территориально - вторые теремки.

ФИО:
    Елена
Телефон:
    0979186618 0681243354

3
Архів / Кот в приюте в плохом состоянии
« : Травня 22, 2010, 09:13:48 pm »
в этом же боксе есть второй-которому очень трудно и тяжело.он ЛЕЖАЧИЙ,не держится на ногах.такая сильная слабость,язык белый.с трудом поел чайную ложку манной каши.

кать, я щось провтикала, якого лежачого кота тобі потрібно???
 я би могла в понеділок організуватися

4
Товариство / Статистика за 2010 рік
« : Березня 28, 2010, 07:24:09 pm »
Прошу відписуватися в цій темі про кількість стерилізованих, пролікованих та пристроєних в хороші руки тварин з вказанням приблизного віку, клички, опису тварини.

5
Товариство / Статистика за 2009 рік
« : Лютого 09, 2010, 02:35:28 pm »
На юа-веті зявилася ініціативна група, яка почала займатися координацією діяльності ГО з владою. Одним з першочергових завдань групи стало складення статистичної звітності громадських організацій та Форумів своєї діяльності за 2009 рік.
Необхідна інформація:
1. кількість тварин пристроєних в хороші руки (окремо по кожній тварині: вид, стать, вік, контактна інформація опікуна чи куратора, контактна інформація ПХ)
2. Кількість стерилізованих тварин (окремо по кожній тварині: вид, стать, вік, контактна інформація куратора чи опікуна, опис території, на яку тварина випущена після стерилізації)
Інформацію у вигляді таблиці необхідно в короткі строки скинути на мило lisiza@i.ua.

Тепер питання: ХТО МОЖЕ ЗІБРАТИ ВКАЗАНУ ІНФОРМАЦІЮ ПО ГОСТОМЕЛЬСЬКОМУ ПРИТУЛКУ І ПО ЦЬОМУ ФОРУМУ??

6
http://infoporn.org.ua/2009/12/11/ms_shveyicarya_lyubyt%27_ukrayins%27kyh_tvaryn_foto

Міс Швейцарія-2005, Міс Всесвіт від Швейцарії-2006 Lauriane Gilliйron долучился до кампанії проти жорстокості в Україні, підписавши листа до Директора УЄФА Мішеля Платіні з проханням зупинити вбивство тварин в Україні

7
Новый интерактивный журнал «Моя любимая собака" приглашает Вас поделиться своими достижениями: секретами и навыками, приобретенными в процессе ухода и воспитания Вашего питомца, а также фото ваших любимцев. Ваш опыт – бесценен! А ваши собаки достойны известности! Авторов всех опубликованных писем и снимков ждет небольшой денежный приз.
Ждем ваших писем с фото, а также вопросов, которые вы бы хотели задать нашим специалистам (кинологам, ветеринарам, юристам) на адрес: sobaka@burda.ua
или 01033, Киев, ул. Владимирская, 101, журнал " Моя любимая собака".

8

ось так ми спимо

оце ми їстоньки просимо

очі мої оченята
ходить виключно в лоточок, грається, любить сидіти на ручках, якщо не знає де я, голосно кличе і плаче, а залізе на ручки і мурчить що два трактори-)))
останній з тих, що вивезли з притулку... віддаю поки що-)

є тема на юа-веті http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=4&t=8631

9
віддам в хороші руки кошенят 1 міс. привчені до лоточка. звонити мені
Хлопчики:




Дівчинка:

10
Спілкування / "Я могу помочь следующим образом"
« : Листопада 21, 2009, 02:30:37 pm »
якщо потрібно мишкою нажимати, то в мене не нажимається-((
чи потрібно скопіювати і написати --"да"??

11
Суть:
я живу в Гостомелі, це село, де собак в основному тримають у дворах, деяких на цепу, але багато хто випускає собак не знаю з якою метою
У нас вчора на ринку прийшла сука сербернара, не метис, років 5 їй визначили знаючі собачники, в ошийнику.
Одна жіночка сказала, як бачила як цю собаку з щеням випроваджували з калітки будинку по вул. Гагаріна. Я спочатку думала, що зможу собу пристроїти, і попросила щоб її на ринку притримали. Собаку посадили на ринку на цеп і вона почала охороняти територію. А коли відвязують, вона просто прогулюється ринком.  Сусідка, яку попросила сфоткати собаку, сказала, що вона просто бєшена, але вона її бачила вже на цепу, а я до того її гладила і всьо нормально.
Сьогодні мені сказали, що не мають чим її годувати і відпустять.
Питання: чи варто її піарити чи може лишити все як є??? Най її відпустять і може тут хтось її підбере?

12
В мене є ручний метис питбуля, тигрового окрасу, віком до року. Я назвала його Жак, бо є в ньому щось французське. Дуже любить гратися, може за себе постояти. Живе наразі  на вулиці.


[attachment deleted by admin]

13
Ігор 0507154308 позвонив мені по моїй киці, але в розмові зясувалося, що хоче кошеня сірого кольору, короткошерстне. Живе в Бучі. Просив звонити йому після 18.00. Ручки перевіряти.RAM
  

14
Сайт / Обновление инфы по лекарствам: как?
« : Жовтня 20, 2009, 04:51:04 pm »
В пример могу привести нашу коммуникацию с Майей: если она привозила из приюта новость, то не "слезала" с меня до тех пор, пока новость не попадала в Срочные. Нужно сказать, что повторять по два раза ей обычно не приходилось, все решалось довольно оперативно.

Наразі в притулку нема з ким говорити. Там був Віктор, якйи давав вказівки, що з медикаментів необхідно і терміново. Потім лишалася Іра, яка могла проговорити про хоз. потреби. АВ ловити безперспективно, вона займається по-більшості кормами, а їх потрібно завжди.
Дійно може Ксана хоч по лікам могла би координувати ситуацію до того часу, поки не зявиться ветеринар?

15
Архів / Журнали для притулку. Тимчасова.
« : Жовтня 17, 2009, 08:17:07 pm »
Не знаю чи варто окрему тему виділяти, але думаю, щокщо вона закінчиться, то її можна ж викинути буде??
Так ось.
На зборах волонетрів Міла взялася виділити 5-6 журналів ля записів для притулку, а Ксана взялася занести в один з ним відомості про наявні ліки в притулку...

Сторінок: [1] 2 3