SMF - Just Installed!
Andros » 07 янв 2011, 22:57 или вы имели ввиду только тему на юа-вете?
и еще - хорошо подмечено...ArtVlad » Сегодня, 01:36
Ok, в большей степени, процитируем точно. Смысл моей фразы не меняется.
Еще позволю себе процитировать слова Тамары Тарнавской из ее заявления: "Я щиро заздрю керівнику Гостомельського притулку, який в Україні серед студентів і пенсіонерів збирає в рік 600 тис. гривень. Нам дуже важо зібрати таку суму коштів за кордоном, де життя значно фінансово підкріпленіше, ніж в Україні".
Алексей, к вам вопросы от Тамары Тарнавской."1. Що ви розумієте під тим, що "Тарнавская все же предпочла на всякий случай грубо и некрасиво "бортануть" другого претендента: а вдруг действительно заключат, да с кем-то другим?!" В моєму лексионі нема такого поняття, як "бортанула". Я хочу зрозуміти, що за цим словом стоїть.
2. Олексій не був на цих слуханнях. Як він може зі Швейцарії щось про це писати?
3. Олексію, своїми коментарями ви лише розпалюєте ворожнечу між зоозахисниками, ваша позиція є деструктивною".
Вообще-то, наши животные тоже не помещаются в вольеры. Вы были в Гостомеле? Собаки, не содержащиеся в вольерах, встречают прямо у входа немаленькими стаями
Насчет "воображения чиновника" Голубченко - в Гостомеле животные содержатся в вольерах, в приюте СОС они просто не помещаются в вольеры и бегают по территории. Что понравилось больше Голубченко? Конечно, когда "все воно по-людськи", то есть приют в Гостомеле. Всё просто.
Маргоша, поскольку тема привлекла внимание многих, я хочу, чтобы мы оставались очень точными. Поэтому позволь скорректировать тебя:существенное большинство гостомельских собак размещено в вольерах, открытых или находящихся в помещении. В свободном выгуле находятся, по моим личным оценкам, от полусотни до сотни животных.
Каков смысл именно этой ветки на форуме Animalprotect, я не знаю, поскольку не я ее создавал.
Важная информация, попросили передать.
если от нас не нужна поддержка, то каков смысл этой темы?
Олег... вы же прекрасно поняли, что я имела ввиду не тему на нашем форуме, а именно тему на юа-вете... вот вы любитель все преподать в для вас "выгодном свете" ...
Маріонетки від зоозахисного руху на підтанцьовках у владиАнжеліка КОМАРОВА | 14 січня 2011Упродовж років мені доводилося спостерігати руйнівні процеси в зоозахисному русі, якими уміло маніпулювала влада, спрямовуючи їх на тих, хто не дозволяє посадовцям спокійно чинити свої брудні фінансові оборудки на крові безпритульних тварин.Через постійні чвари український зоозахисний рух, ледь зародившись, почав пожирати одне одного, а особливо тих, хто не піддається на маніпуляції та підкупи, тому так і не зміг міцно стати на ноги.Я – також зоозахисник, і тому найменше мені хотілося б критикувати своїх. Однак, чи ж такі вони «свої»? Край моєму терпінню поклав ряд доносів, направлених проти Тамари Тарнавської, президента «SOS», – організації, яка першою привезла з Європи принципово нові підходи до справи захисту тварин. Тим паче, що йдеться про загрозу першому в Україні Притулку, створеному на місті колишньої шкіродерні в Пирогові. До її закриття і будівництва Притулку я маю безпосередній стосунок. Я вважаю, що маю моральне право на критику тих, хто розпочав процес дискредитації Тамари Тарнавської і Притулку «SOS» у Пирогові. Весь текст: http://sos-animals.info/index.php?option=com_content&view=article&id=384%3A2011-01-14-21-57-20&catid=32%3A2009-12-10-11-08-33&Itemid=35&lang=uk
"Котячий сектор з печами, з теплими пластиковими склопакетами і виходом на вулицю – це місце, де душа відпочиває. У кішок навіть є свій спонсор. Це славна жінка-підприємець, давнішній друг Притулку Валентина Широкова. Мені якось довелося обідати в її чудовому кафе. Я б там поселилася у вигляді кішки"
"Принципова позиція Асі Серпінської та її Товариства не сприяла партнерським стосункам зі службою, яка методично й небезкорисливо відловлює й убиває бездомних тварин. Лише за час нової київської влади Ася Вільгельмівна неодноразово намагалася проінформувати Київського міського голову в страшній проблемі бездомних тварин, на якій наживається купка чинуш."
зоозахисниця надсилає президенту «SOS» заяву, у якій викладає низку претензій щодо утримання тварин у Пирогові, зокрема: відсутність цілодобової ветеринарної допомоги у притулку, відсутність належної кількості ветперсоналу тощо, а також вимагає фінансового звіту ревізійної комісії Товариства за 5 років, підвищення зарплати працівникам та покращення умов праці працівникам.
Щоправда, цей «правдолюб» і раніше (у 2007 році) висловлював, тоді ще у приватному листуванні зі мною, свої сумнівні домисли щодо фінансування притулку «SOS» та його діяльності.
Така злива помиїв, виплеснутих цим діячем у той час, змусила мене переглянути мої ділові стосунки і з сайтом http://animalprotect.org/, і з його адміном, і з самим КТЗТ.
Косенков, користуючись своїм сайтом, виступає в ролі податкового інспектора й ревізора, виносить на обговорення свої особисті підозри про «астрономічні», за його словами, масштаби фінансування притулку «SOS», ставить під сумнів доцільність використання спонсорських пожертв.
У притулку «SOS» в Пирогові, в якому він не був жодного разу (!), йому не подобається геть усе
Гідно подиву, що вищезгадані верстви населення, які не назвеш навіть середнім класом, збирають суму у 600 тисяч гривень у рік.
там свого часу наймали на роботу колишніх зеків та алкоголіків
зарплату виплачували далеко не завжди – люди працювали лише за їжу та проживання
До речі ... і КТЗТ, і Косенков могли б також долучитися до збору підписів під петицією до Платіні та акції «Зупинити жорстокість!»
Мабуть, голові КТЗТ варто було б зупинити його активність, бо він вже працює на підрив репутації свого Товариства.