РУС | УКР | EN |
Початок
Товариство
Притулок
Ваш внесок
Бібліотека
Наші підопічні
Форум

Автор Тема: Допоможіть!!!  (Прочитано 245 раз)  Share 

annacherevichna

• Просмотр профиля
Допоможіть!!!
« : Июль 16, 2011, 06:04:57 pm »
Хочу звернути вашу увагу на ситуацію що трапилась зі мною!!! Я знайшла на вулиці котеня, над яким знущались підлітки...  підійшовши блище я побачила, що у котеняти виколоте одне око а інше  поранене. Я забрала його в ветеринарну клініку, де йому зробили операцію. Ветеринар сказав що кошеня буде повністю сліпим. Залишивши котеня у себе, я лікувала його... зробила всі потрібні аналізи на інфекції. Але залишити у себе не змогла так як виявилось що у мого племінника що живе зі мною алергія. В мене залишалась надія відвести його в Гостомельський притулок, але приїхавши туди... співробітник притулку накричала на мене... сказала що кошенят не приймають.. і взагалі не потрібні їм кошенята. Я вже не раз приїжала до вас в притулок і допомагала чим могла, завжи стараюсь бути присутньою на мітингах по захисту тварин, на що співробітник притулку сказала що ні разу не бачила мене в притулку і не вірить мені що я приїжала. Сказала що не прийме кошеня якшо я не заплачу гроші і не буду регулярно приїжати і допомагати в притулку. таке ставлення дуже засмутило мене, практично довело до сліз. Ви навіть не уявляєте  як себе почувати, коли тебе виштовхують в спину за ворота з криком з кошеням на руках.
Я розумію що в притулку і так багато тварин, але ж, люди, це ж притулок... я просила залишити котеня на тимчасове проживання , на час поки ему б не знайшли дім. Всі мої прохання були проїгноровані і мене випхали за двері і сказали не повертатись. Я дуже засмучена таким ставленням... який же це притулок для знедолених, якшо відмовляються прийняти малесеньке кошенятно...
На даний час кошеня знаходиться у мене... проживає на балконі без контаку з дитиною, на щастя вдалось врятувати пошкоджене око.. кошеня по трошки починає бачити. Добре їть, грається.. приучений ходити в туалет в одне місце. дуже прошу тих хто не байдужий, допоможіть  знайти йому дім!!!!![/img]
« Последнее редактирование: Июль 16, 2011, 06:22:08 pm от annacherevichna »

Надя

• /063/22-33-546, 59-29-489
    • Просмотр профиля
Re: Допоможіть!!!
« Ответ #1 : Июль 16, 2011, 06:28:05 pm »
Аня, зря вы не посоветовались перед тем как везти котенка в приют
и хорошо , что не получилось его там оставить, иначе все ваши старания по спасению его глазика были бы напрасны! в приюте все котята заболевают, у них очень слабый иммунитет

работники накричали - не хорошо конечно, но раз вы приезжаете помогать, вы же знаете как там тяжело и все постоянно уставшие и нервные, будьте снисходительны к ним, без них бы животные пропали просто - у всех бывает плохое настроение, видимо вам не свезло и вы под злую руку попались

выкладывайте фото вашего котенка будем помогать вам его пристраивать

нужны красивые фото и красивая жалостливая история про котеночка
"Пусть мы не сможем спасти всё, что нам бы хотелось. Но мы спасём намного больше, чем те, кто даже не пытается!" Питер Скотт

annacherevichna

• Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 16, 2011, 06:41:47 pm »
на початку і по закінченню лікування...

Надя

• Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июль 16, 2011, 06:47:19 pm »
хорошенькое ушастое чудо

фотки нужно красивые, такие не катят для рекламы

нужно что то такого типа

почитайте http://animalprotect.org/forum/index.php/topic,1255.msg44737.html#msg44737
"Пусть мы не сможем спасти всё, что нам бы хотелось. Но мы спасём намного больше, чем те, кто даже не пытается!" Питер Скотт

Надя

• Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июль 17, 2011, 02:46:52 am »
создала тему в проектах волонтеров, без негатива - чистый конструктив :)

http://animalprotect.org/forum/index.php/topic,3215.new.html#new