РУС | УКР | EN |
Початок
Товариство
Притулок
Ваш внесок
Бібліотека
Наші підопічні
Форум

Автор Тема: Клиника "Гранд" хто що про неї чув (цікавить Выговская Наталия Борисовна)  (Прочитано 439 раз)  Share 

WorkCat

• Просмотр профиля
Нас (котика зі зломаною щелепою тріщеною лицьової кістки, і великими набряками) лікувала в стаціонарі терапевт цієї клініки - чуйний лікар, котику стало набагато ліпше том можу сказати що гарний фахівець. Але нам на четвер призначили огляд у хирурга і якщо пройде набряк то будуть робити операцію.
 Я ніде не можу знайти хоча б декілька відгуків про неї. Всі рекомендують звернутися до Ткаченка або Величка. У Вас на сайті знайшла відгуки про них не дуже схвальні (особливо до безпородних тварин)
 Незнаю що й думати. І котика нехочеться дорогою мучати. І про лікаря (Выговская Наталия Борисовна) більш менш близько неможу нічого знайти
Якщо хтось хоча б колись з нею стикався поділіться думками (на операції будуть скобами скріплювати нижню щелепу, це здаеться лицьова хірургія) може хтось знає як вона проводить такі операції

Надя

• /063/22-33-546, 59-29-489
    • Просмотр профиля
я не слышала о таком враче.
Ткаченко хороший хирург и хорошо оперирует и приютских собак и котов, и бездомных, с Величко лично не знакома, но его тоже хвалят
"Пусть мы не сможем спасти всё, что нам бы хотелось. Но мы спасём намного больше, чем те, кто даже не пытается!" Питер Скотт

bob

• Просмотр профиля
о Ткаченко я бы не согласился...