РУС | УКР | EN |
Початок
Товариство
Притулок
Ваш внесок
Бібліотека
Наші підопічні
Форум

Автор Тема: Хмельницкий в ужасе((((((((((((((((  (Прочитано 4543 раз)  Share 

Alaska

• Просмотр профиля
Re: Хмельницкий в ужасе((((((((((((((((
« Ответ #30 : Декабрь 04, 2009, 12:32:40 pm »
Скажите6 А я могу написать заявление сама. И как его правильно оформить в соответствии с нашими законами,а не росийскими.

Набросала пример, юристы поправьте пожалуйста если что не так.
« Последнее редактирование: Декабрь 04, 2009, 12:37:48 pm от Alaska »

Sanka

• Просмотр профиля
« Ответ #31 : Декабрь 04, 2009, 12:55:30 pm »
Машины тоже чинят?  ::)
Машины нет,но я помню.что был сюжет про то как травили собак в каком то из Западных городов..Ужгород кажется...

RAM

• 8-095-048-69-90
    • Просмотр профиля
« Ответ #32 : Декабрь 04, 2009, 01:04:06 pm »
Набросала пример, юристы поправьте пожалуйста если что не так.

Бланк непоганий, тільки я не чула щоб заяву подавали люди які не були безпосереднім свідком події... Тобто якщо бачив щось незаконне -- пиши заяву, якщо тільки Одна Баба Сказала, то заяву не приймуть...
Тому бажано щоб безпосередні свідки події писали про своє ..... Переконуйте людей, що тільки разом ви можете щось змінити....
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.

Пося

• Хмельницкий приют
    • Просмотр профиля
    • http://rescue-life.at.ua
« Ответ #33 : Декабрь 04, 2009, 01:38:24 pm »
Спасибо. Я постараюсь с людьми поговорить и уговорить их написать заявление. А кому отдавать его. И в какое отделение нести? Райенное или центральное?

RAM

• 8-095-048-69-90
    • Просмотр профиля
« Ответ #34 : Декабрь 04, 2009, 01:47:30 pm »
в районне... якщо не приймають -- то в центральне і скаргу на районне, якщо і там не приймають, то в прокуратуру і скаргу на районне і центральне-)))) Удачі!!! Як кажуть "Стучитесь и вам откроют"-)))
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.

Perfect_blonde

• Moneybox Responsible
  • моб 80934171898
    • Просмотр профиля
    • контакт
« Ответ #35 : Декабрь 04, 2009, 05:24:06 pm »
я писала заявление,хоть и не видела самого преступления. Только по факту обнаружения убитых собак
Я НЕ ПРИНЦЕССА!-Корона всё время спадает...
Я НЕ ЛЮБЛЮ СЕБЯ - Я просто БАЛДЕЮ...
Я НЕ СТЕРВА- Я умнее...
Я НЕ СУМАШЕДШАЯ- Всё ещё сойти пытаюсь...
Я НЕ ГЛУПАЯ-Просто иногда лень думать...

Пося

• Хмельницкий приют
    • Просмотр профиля
« Ответ #36 : Декабрь 04, 2009, 05:33:34 pm »
Perfect_blonde
И был результат? Как вы его оформляли?

Sanka

• Просмотр профиля
« Ответ #37 : Декабрь 07, 2009, 08:35:50 am »
Вот телефон 1+1 :  388
попробуйте перезвонить,а вдруг помогут?!

Perfect_blonde

• Moneybox Responsible
  • моб 80934171898
    • Просмотр профиля
    • контакт
« Ответ #38 : Декабрь 07, 2009, 03:30:16 pm »
Perfect_blonde
И был результат? Как вы его оформляли?
могу на мыло скинуть пример
Не очень помогло ,так как прямых свидетелей не нашли и дело постарались быстро прикрыть.
Но приезжало  довольно много журналистов по моим заявкам и отсняли несколько сюжетов
Я НЕ СТЕРВА- Я умнее...

Пося

• Хмельницкий приют
    • Просмотр профиля
« Ответ #39 : Декабрь 07, 2009, 03:41:00 pm »
Perfect_blonde
Если можно-скиньте пж. А к каким журналистам вы обращались?

Perfect_blonde

• Moneybox Responsible
  • моб 80934171898
    • Просмотр профиля
    • контакт
« Ответ #40 : Декабрь 07, 2009, 04:16:05 pm »
точно помню ,что были Чрезвычайные новости и Критическая точка ,еще кто-то был ,но сейчас не вспомню

Напишите своё мыло
Я НЕ СТЕРВА- Я умнее...

Пося

• Хмельницкий приют
    • Просмотр профиля
« Ответ #41 : Март 05, 2010, 07:07:36 pm »
Напишу еще раз тут.

У нас опять депутаты сходят сума.

Отруєння собак

Посилання на відеоматеріал в кінці тексту

Життя рятувати легко...
  Тисячі бездомних тварин бідують на вулицях нашого Хмельницького, як і інших міст України. Хоча мають право жити так само як ти і я . Бо ж не винні, що вродилися в країні, де для них просто немає місця. Над ними знущаються, їх безжально винищують і кожен раз для цього знаходять все більш і більш жорстокo- вишукані методи: з живих знімають шкіру, щоб хутро краще було обробляти. Беззахисних цуциків, тримаючи за задні лапки, голівкою товчуть об стіну, щоб зекономити кулі. Собак поранених, але ще живих, заталовують у мішки, навіть якщо вони йому, вбивці, лижуть руки.
  Все, що отримують у нас бездомні тварини за свою відданість і безкорисну любов- байдужість. А вона, як відомо, страшніша за ненависть. Адже усе зло, усі жахи світових війн та кровавищ було скоєно саме через людей байдужих, які просто відверталися, мовляв, не моя справа, я до того не причетний.
  Протягом 3 останніх місяців у мікрорайоні Раково проводяться страшні отруєння бродячих собак. Невідомими людьми масово і організовано розкидаіться отрута у продуктах харчування: варениках, пиріжках, ковбасі, котлетах .
  Звичайно ж голодні тварини охоче з'їдають це. і потім, захлинаючись власною кров'ю, яка тече з носа та рота, їхні знесилені тіла годинами корчилися у брутальних судомах. Це бачили та бачать дорослі і діти навколо: на площах, зупинках, у дворах багатоповерхівок і більше ста днів Раково є місцем смертельних тортур нещасних дворових тварин, які й без того постійно потерпають від голоду та морозів. У тих самих муках сконали також пси, які мають господарів, дворові собаки та кішки, яких роками доглядали, любили і навіть стерилізували (кастрували) за власний рахунок.
  Мешканці Раково бояться сьогодні не лише за життя їхніх домашніх улюбленців, а й за дітей. Mалеча ж може підібрати і з'їсти того пиріжка з отруєним начинням.
  20.01.10 волонтерка Валентина Пономаренко підібрала помираючу в судомах та корчах собаку ,відвезла її до ветеринарноі лікарні . Пізніше туди також прибув викликаний черговий працівник центрального відділу міліціі.
  Ветеринарний лікар, в його присутності , підтвердив, що песик отруєний і ,ймовірніше за все ,отрутою нервово-паралітичноі дії. Це пекло мук тварини було задокументовано на відеокамеру мобільного телефону. Собаку таки вдалося врятувати лише після 4 крапельниць . Вoна єдина, кому поки-що пощастило вижити...
  Чого ми, волонтери, тільки не робили: проводили мітинги, зверталися у ЗМІ, обійшли і обзвонили усі можливі інстанції, першими з яких були усі правоохоронні органи . . Всі відомості по данній справі передавались дільничному інспектору міліціі у мікрорайоні Раково. Однак, нажаль, все це до відому не бралося.
  26 cічня правоохоронці відповіли нам (на заяву від 16.12.09 ): фактів отруєнь не було виявлено у даному мікрорайоні. і це не зважаючи на велику кількість свідчень очевидців, численну кількість скарг, дзвінків на урядову лінію та у міську раду, заключення ветлікаря , відеозапис, в решті і решт, побаченого на власні очі дільничим міліції.
  Втім,що тут казати
  Кожен знає усе це з власного досвіду. Toму ми та й інші українські волонтери ,захисники тварин впевнені: урядовці намагаються "очистити" міста від чотирилапих, аби під час проведення в Украіні інтернаціонального футбольного свята "Євро - 2012", показати себе перед європейською спільнотою як в найкращому світлі. Українські захисники тварин вже заручилися підтримкою відомої акторки Бріджит Бардо та гонщика Міхаеля Шумахера у боротьбі проти знищення бездомних котів та собак.
  Моє серце відкрите для тварин. Жодне свято, у тому числі спортивне, не може бути виправдане для знищення тварин-cказав М. Шумахер та в інтерв'ю швейцарській газеті іLe Matіnі висловив сподівання, що й інші зірки спорту наслідуватимуть його приклад.
  Але ж нас, українців, набагато більше, ніж усіх разом взятих зірок світу. і це наші тварини, і ми також проти футбольного свята на крові тварин!
Тож робімо щось, друже.
  Маєш годину часу, то збий будку бездомному псу. Мучить уночі безсоння, то годуй кожних три години осиротіле цуценя.
  Слава Богу не бідуєш, то перерахуй кілька центів на допомогу бездомним тваринам (за 10 євроцентів в Україні може невеличка собачка раз наїстися)
Робімо щось.
Життя рятувати легко.

Олена Голубнича,Валентина Пономаренко,Любов Прушинська,Ольга Голова,Поліна Полянська,Ніна Асафатова,Ольга Єременко,Світлана Гаврилюк,Наталія Борисова,

Наталія Білявська,ірина Полець,Тетяна Шатохіна,Людмила Шатохіна,Катерина Голубнича, Катерина Гутовська,Лариса Ніколаіва,Валерія Бичко,Сергій Голубничий...

На нашем сайте вы можете посмотреть видео по отравлению собаки.
http://rescue-life.at.ua    сайт новый, поэтому могут возникать проблемы. Надеюсь что вы сможете нам как-то помочь, даже советом. Заранее спасибо.

Пося

• Хмельницкий приют
    • Просмотр профиля
« Ответ #42 : Октябрь 07, 2010, 03:37:59 pm »
http://moyagazeta.com/news/a-3815.html
Відеоматеріал по отруєнню собак у Хмельницькому.
Рівно через рік почалися нові отруєння отруєння собак. І в цей раз посеред білого дня на очах у дітей.

Martha

• Чем больше узнаю людей, тем больше люблю животных!
    • Просмотр профиля
« Ответ #43 : Октябрь 08, 2010, 09:08:22 am »
   Собак поранених, але ще живих, заталовують у мішки, навіть якщо вони йому, вбивці, лижуть руки.
Не, я не могу такое читать.  :'( :'( :'(
Ну как так! :'( :'(
Начинающая кошатница!